Otthonszavalós kihívás – Költészet napi online szavalóverseny

Kedves Szülők, Gyerekek, Tanárok, Óvónők, Diákok, Nagyszülők!

Ha már unjátok, hogy mindennap ugyanaz történik a négy fal között, gyertek és vegyetek részt rendhagyó online irodalomóránkon és teljesítsétek a kihívást 🙂

#Otthonszavalóskihívás – Költészet napi online szavalóversenyt hirdetünk négy kategóriában: óvodás, alsótagozatos, felsőtagozatos és gimnazista. Versenyen kívül szenior kategóriában (18-99 éves) is várjuk a videókat 🙂
Árpilis 14-én az online eredményhirdetés alkalmával Horváth Kristóf, színész, slammer, egy rendhagyó irodalomóra keretein belül értékeli is az alkotásokat.

Házigazda, zsűri: Horváth Kristóf-“Színész Bob”, színész, slammer
https://www.youtube.com/watch?v=equurpZ38dk

Szervező: Kondor Béla Közösségi Ház és Intézményei

Részvételi felhívás és feltételek:
Szavald el kedvenc versed videóbejegyzésben és hívd ki barátaidat is. Posztold a videót korcsoportod megjelölésével (#ovis #alsós #felsős #gimis) valamint az #otthonszavalóskihívás #kondor18 hashtagekkel majd oszd meg az Otthonszavalós kihívás – Költészet napi online szavalóverseny facebook eseményben.

Minden kategóriában izgalmas nyereményekkel jutalmazzuk a legjobb verselőket.

A verses videókat március 30. és április 10. között várjuk.

Kövessétek facebook oldalunkat és eseményünket, ahol már minden korcsoportot kihívott Horváth Kristóf  egy-egy verses videóval. A kihívó videók már elérhetőek, nézzétek és SZAVALJATOK!

Gyertek alakítsunk mozgalmat, éljen a költészet ünnepe, jöjjenek a kihívások!