Foltomiglan Foltvarró Csoport

„FOLTOMIGLAN” Lőrinci Foltvarró Csoport. A 2001 óta működő foltvarró csoportunk tagjai olyan hölgyek, akik elkötelezettjei a külföldön is oly népszerű foltvarrás, avagy a patchwork művészetének. A csoport vezetője: Körmendi Éva köszönti a csoport tagjait és az érdeklődő közönséget.

Civil sarok – ClubNetCet Internetes Ismeretterjesztő Egyesület

A Kondor Béla Közösségi Házhoz tartozó Civil sarok munkatársai is dolgoznak a járvány idején, forduljanak hozzájuk segítségért! A járvány elmúltával ismét találkozhatunk munkatársaikkal a kerületi nagyrendezvényeken, a ClubNetCet csere-bere börzéjén a Közösségi Házban és a Havanna u. 52. sz. alatti irodájukban!

Szóka Júlia operett primadonna üdvözlete

A Kondor Béla Közösségi Ház operett kedvelői több alkalommal is hallhatták énekelni Szóka Júlia operett primadonnát színpadunkon. A művésznő ezúton küldi üdvözletét kedves közönségének, bízva abban, hogy a járvány elmúltával ismét gyönyörködhetünk csodálatos hangjában. A megtekintéshez kérem kattintson a fejlécre!

Zumba Nikivel

Panda Niki és csapata is pihenni kényszerül a járvány miatt. Ezzel a kis összeállítással köszönti Niki a zumba szerelmeseit, várva a mielőbbi személyes találkozást a Kondor Béla Közösségi Ház nagytermében! A megtekintéshez kattints a fejlécre!

Havanna Öko Klub online

A Havanna Öko Klub februárban kezdte meg működését a Kondor Béla Közösségi Házban. Csatlakozz hozzánk online! A koronavírus járvány miatt kialakult helyzet sajnos nem teszi lehetővé a személyes klubot, azonban teszünk egy próbát a digitális térben. Kattints a linkre és lépj be a virtuális klubba ezen a héten csütörtökön is. Beszélgessünk aktuális környezetvédelmi témákról. Szeretettel várunk április 16-án, csütörtökön 18 órától! A linkre kattintva tudsz csatlakozni: https://meet.jit.si/HavannaOkoKlub Szeretettel vár Barsváriné Szabó Anita klubvezető.

Fényes György nótaénekes köszöntője

A Kondor Béla Közösségi Házban működő Fráter Loránd Nótakör tagjai is kényszerpihenőn vannak. A Kör vezetője, Fényes György többszörösen kitüntetett nótaénekes köszönti a tagokat és a kedves látogatókat otthonából. A megtekintéshez kattintson a fejlécre!

Nefelejcs Bábszínház online előadásai

Boribon, Kippkopp, a Süni, Bari bárány... és megannyi szeretett mesealak. A Nefelejcs Bábszínház előadásai sok kerületi óvodást örvendeztettek meg az elmúlt években. A mesemondó Erdélyi Erika örömmel osztja meg néhány meséjét az online közönség számára. Kattints a fejlécre!

Dvorák Patka Színház köszöntője

Kedves XVIII. kerületi gyerekek! Az elmúlt években többször találkoztunk a Kondor Béla Közösségi Házban irodalmi és pantomim műsorunk előadásakor. Nagyon várjuk, hogy ősztől ismét színpadra léphessünk! A fejlécre kattintva megtekinthetitek új műsorunk ajánlóját! Addig is vigyázzatok magatokra! Üdvözlettel: Patka Heléna és Dvorák Gábor

Kerekítő köszöntés Farkas Katitól

Kedves Havannások! Farkas Kati, a Kerekítő vezetője vagyok és már nagyon várom, hogy személyesen találkozzunk a Kondor Béla Közösségi Házban! Fogadjátok szeretettel köszöntőmet! Kérlek, kattintsatok a fejlécre!

Mentális önismereti csoport

A Kondor Béla Közösségi Ház Mentális önismereti csoportja 5 éve működik. Ez a sok év megmutatta milyen kitartóak, erősek vagyunk. Továbbra is csak ez az út van. Türelem, empátia, kitartás, szeretet. Ha fogytán vagytok lelki erőből....keressetek. Segítek. Remélem hamarosan találkozunk. A csoport szeptembertől nyitott lesz új tagokra is. 💕💕💕Hamarosan jelentkezem újra. Addig is sok-sok mosolyt, szeretetet küldök mindenkinek. Tósoki Anikó csoportvezető

Kézműves kuckó Lőke Mayával

A Kézműves kuckóból Maya néni jelentkezik! Örömmel osztok meg minden érdeklődővel lakásban végezhető játékokat és kézműves videókat! Gyertek, használjuk ki az időt és lehetőséget, mely kényszerűségből adódott, és bízom abban, hogy a járvány elmúltával sokan keresitek majd fel a Kondor Béla Közösségi Házban a Kézműves kuckó foglalkozást! Üdvözlettel: Maya néni Kattintsatok a fejlécre!

Szenior örömtánc Katával

Szilágyi Kata vagyok, a Szenior örömtánc vezetője! Nagyon várom már, hogy újra nyissa kapuit a Kondor Béla Közösségi Ház, de addig is, ha tetszik amit a videón látsz,csatlakozz fel a facebook Kata Szilágyi oldalára/Katával táncolni,kérd a felvételt a zárt csoportban és táncoljatok velünk élő videón keresztül, minden hétfőn, szerdán és pénteken du.6-órától. Kattints a fejlécre!

Antigravity jóga csoport

Sziasztok! Róth Klára Antigravity jóga instruktor vagyok! Ameddig személyesen nem találkozhatunk a Közösségi Házban az óráimon, addig tornázzatok velem a számotokra készített videóim segítségével! Az Antigravity - Levegő Jóga Facebook oldalamon megtaláljátok a videókat! Itt egy kis ízelítő, szívből küldöm szeretettel! Hajrá!🥰 Kattints a fejlécre!

Otthonszavalós kihívás – Költészet napi online szavalóverseny

🤩Ha már unod az otthon karantént🏘: induljon a Költészetnapi #Otthonszavalós kihívás! Csekkoljátok Horváth Kristóf-“Színész Bob” videóit és mondjátok el kedvenc verseteket ovistól 99 éves korig :) Részletek a Kondor Béla Közösségi Ház facebook oldalán az eseményben: https://bit.ly/2w2tg3j KIHÍVÁS INDUL!

Tájékoztató

Értesítjük kedves vendégeinket, hogy Budapest Főváros XVIII. kerület Pestszentlőrinc-Pestszentimre Önkormányzata elővigyázatossági, egészségügyi-biztonsági okok miatt hozott döntése értelmében a Kondor Béla Közösségi Ház visszavonásig zárva tart. Programjaink új időpontokban kerülnek megrendezésre, melyről kihelyezett plakátokon és a közösségi oldalakon adunk tájékoztatást. Kérjük, kövessék figyelemmel honlapunkat: www.kondorkh.hu. Megértésüket és türelmüket köszönjük!